Despre noi

Când vrei mâncarea adevărată merită să apelezi la Bunica.md

Dragi vizitatori !

De ce anume Bunica.md? Deoarece am o dragoste imensa fața de tot ce se întîmpla in bucătăria de la țară,față de gospodinele harnice și obosite,fața de bucatele tradiționale,sănătoase,care atît de mult ne lipsesc nouă,celor care locuim la oraș,față de bucatele mamelor,bunicilor,soacrelor care au știut și știu să gateasca din ingrediente  simple,bucate deosebit de gustoase,bune si sănătoase.

Am învațat multe de la bunica mea,mama mea,mama soacra și de mica am absorbit totul ce faceau ele ca un burete care absoarbe apa.

Sunt rețete scrise in memoria mea ,după care gatesc și chiar daca acuma atâtea le putem  gasi în internet,eu,totuși ,mă întorc mereu la cele vechi ,simple ,dar deosebine și le consider perle în bucătaria mea.

Cu multe dintre ele m-am împărțit pîna acuma cu voi,dragi gospodine,postînd bucatele mele în diferite grupuri culinare !

Însa...în “lădița mea”cu rețete se găsesc încă multe multe secrete culinare pe care aș dori sa le divulg și voua,dragi gospodine,căci am înțeles ca doriți să învațați ,să gătiți sănătos pentru cei dragi,să păstrați ceea ce cândva am văzut acasă!

Așadar,iubită lume :  “ Întrați, vedeți,luați, păstrați” !!!