Pulpe umplute la cuptor

Pulpe umplute la cuptor

Pulpe umplute la cuptor

Vă prezint o rețetă deosebită de pulpe umplute la cuptor. Prin modul de preparare a ingredientelor obținem o umplutură suculentă, delicioasă și aromată. Este o rețetă sănatoasă și chiar deosebită, întrucît o putem servi pe o masă de sărbătoare. Cantitatea ingredientelor este pentru trei pulpe mari de găină. Urmăriți în continuare ingredintele și modul de preparare a acestui deliciu. 

Ingrediente: 3 pulpe de găină, 2 cepe mijlocii, 100 gr cașcaval ( Slicochinîi, Rosiiskii, sau chiar Mozzarela), 1 ou, 2 cartofi mijlocii fierți în coajă, sare după gust, condimente pentru carne, 2 linguri de maioneză sau cremă de muștar.

Pregătim pulpele. Fiecare pulpă o spălăm în cîteva ape. Dezlipim atent pielea cu ajutorul unui cuțit. Cînd ajungem la capăt, cu ajutorul unui cuțit pentru oase, batem în os pînă ce osul se rupe. Am obținut o pieliță de care se axează doar osul. la fel procedăm cu celelalte două pulpe. Pregătim umplutura. Carnea pe care am obținut-o din pulpe, o tăiem bucăți mici. Ceapa o tăiem mărunt și o călim ușor pe tigaie. Cartofii îi decojim și îi tăiem cuburi. Cașcavalul îl trecem prin răzătoate. Amestecăm carnea, cașcavalul, ceapa, cartofii, oul, sarea ( după gust) și condimentele. 


Umplem pielea cu umplutură. Pielea rămasă o fixăm în așa fel, încît  umplutura să nu iasă. Punem pulpele umplute pe o tavă tapetată cu hîrtie. Le ungem cu maioneză sau cu muștar. Dacă ne-a mai rămas umplutură, putem improviza cîteva pîrjoale. Pulpele se coc în cuptor aproximativ 50-60 min la tempretura de 200C. Pulpele se taie doar după ce puțin s-au răcit. Poftă bună.Bunica recomandă


Frigărui
Frigărui

Frigărui de porc cu marinadă tradițională armenească

Citește
Pilaf de orez
Pilaf de orez

Pilaf Uzbec

Citește
Costițe la grătar
Costițe la grătar

Costițe la grătar cu sos dulce

Citește
Pește la grătar
Pește la grătar

Pește carp foarte suculent umplut la grătar

Citește
Rulica la grătar
Rulica la grătar

Rulica- picior de porc fiert în bere și copt la grătar

Citește