Ruladă din carne cu ciuperci

Ruladă din carne cu ciuperci

                                                                              Ruladă din carne 

Ingrediente: 400 gr carne tocată, 2 cepe mijlocii, 5 -6 ciuperci mari, 1 ou, sare după gust, 5 clatite ( fără zahăr), piper, oregano, boia de ardei dulce. 

Se mărunțește cu blenderul ceapa și ciupercile ( se pot taia foarte mărunt). Se înabușă în tigaie cu puțin ulei vreo 15 min.

Se pune într-un vas carnea tocată, se adaugă compoziția din ceapă și ciuperci. Se adaugă oul, sarea și condimentele. Se amestecă bine.

Se modelează clătitele în formă patrată.

Le înșirăm pe masă pe toate în rînd și cu spatula intindem compoziția de carne uniform pe intreaga suprafață. 



Rulăm clătitele pentru a obține o ruladă.

Rulada se învelește în folie de aluminiu și se pune în cuptorul supraîncălzit la 180 grade, pentru 1 oră.

Peste 1 oră, rulada de scoate din cuptor și se lasaă 20 min să se răcească. Rulada nu se taie fierbinte.

Se servește cu mix de legume aranjate frymos pe un platou.

Poftă bună!!!