Ștrudle ca la bunica

Ștrudle

                                                                                                                       Ștrudle ca la bunica

Ingrediente: 1 ceapă mare, 1 morcov mare, 1 frunză de dafin, sare după gust.

Rețeta la ruladă: 2 ouă, 400 gr carne tocată, 1 ceapă tocată, 250 gr făină , sare după gust, piper. Se incorporează carnea cu ceapa ,sarea și piperul. Aluat: se bat ouăle, se adaugă făina. se modelează coca de aluat. Dacă aluatul se lipește de mîni, adăugăm făină. Aluatul sa fie la consistență ca pentru tăieței.Se întinde foaia, se pune peste mai mult din jumătatea foii carnea tocată, se ruleaza și se taie cuburi.




Într-o tigaie se inabușă ceapa tăiată marunt și morcovul dat prin răzătoare. Cînd totul s-a călit la foc mediu, adăugăm ștrudlele și acoperim cu apă. Punem frunza de dafin și sare după gust.

Totul se fierbe 30 min, sub capac, la foc încet. Poftă mare!!!
Poftă mare!!!