Alivancă cu ciuperci și verdeață

Alivancă cu ciuperci și verdeață

Alivancă

Ingrediente:

  1. 1 l chefir 2,5% grăsime
  2. 2 pahare de 250 gr de făină de porumb (+,-,50 gr, depinde de marimea oulor)
  3.  6 ouă
  4. 1 linguriță plină de sare
  5. 10 ciuperci
  6. 50-70 ml ulei
  7. codițe de ceapă verde
  8. mărar



Se toarnă chefirul într-un vas. Se adaugă făina. Se amestecă și se lasă să stea 30 minute.



Se bat ouăle. Se adaugă la amestecul din chefir. Se amestecă. 



Se adaugă ciupercile fierte t.de 5-10 min.,verdeața și uleiul. Se amestecă compoziția.



Se pune la copt într-o tavă unsă cu unt. 



Alivanca se coace timp de 45 minute, la 180 grade.



Poftă bună!!!





Bunica recomandă