Biscuiți cu brînză de vaci

Biscuiți cu brînză de vaci

                                                                           Biscuiți

Ingrediente: 150 gr de unt, 250 gr brînză de vaci, 100 gr chefir sau lapte, 1 linguriță praf de copt, 100 gr zahăr, făină cît cuprinde ( 1-2 pahare).

Mod de preparare: Se amestecă chefirul cu praful de copt și zahărul. Untul se topește și se adaugă U.N. brînza. Amestecul de chefir se toarnă în brînză.Se adaugă făina și se face un aluat vîrtos.

Se împarte în două. Pe masă se presoară făină. Peste făină se presoară zahăr și se întinde aluatul. Se taie turta în mai multe părți.

Se rulează triunghiurile de la margini spre centru. Cornișoarele se pun pe o tavă tapetată cu hîrtie.

Se pune tava în cuptorul supraîncălzit la 180 grade, timp de 25- 30 min. Se ridică de pe tavă cînd ele se răcesc puțin.

Se pudrează la dorință cu zahăr. Poftă bună!!!