Biscuiți cu brînză de vaci

Biscuiți cu brînză de vaci

 Biscuiți

Ingrediente:


  1. 150 gr de unt
  2. 250 gr brînză de vaci
  3. 100 gr chefir sau lapte
  4. 1 linguriță praf de copt
  5. 100 gr zahăr
  6. făină cît cuprinde ( 1-2 pahare).

Mod de preparare: Se amestecă chefirul cu praful de copt și zahărul. Untul se topește și se adaugă U.N. brînza. Amestecul de chefir se toarnă în brînză.Se adaugă făina și se face un aluat vîrtos.



Se împarte în două. Pe masă se presoară făină. Peste făină se presoară zahăr și se întinde aluatul. Se taie turta în mai multe părți.



Se rulează triunghiurile de la margini spre centru. Cornișoarele se pun pe o tavă tapetată cu hîrtie.



Se pune tava în cuptorul supraîncălzit la 180 grade, timp de 25- 30 minute. Se ridică de pe tavă cînd ele se răcesc puțin.



Se pudrează la dorință cu zahăr. Poftă bună!!!




Bunica recomandă


Frigărui
Frigărui

Frigărui de porc cu marinadă tradițională armenească

Citește
Pilaf de orez
Pilaf de orez

Pilaf Uzbec

Citește
Costițe la grătar
Costițe la grătar

Costițe la grătar cu sos dulce

Citește
Pește la grătar
Pește la grătar

Pește carp foarte suculent umplut la grătar

Citește
Rulica la grătar
Rulica la grătar

Rulica- picior de porc fiert în bere și copt la grătar

Citește