Mini cheesecakes

Mini cheesecaces

                                                                          Mini cheesecakes

Ingrediente: 150 gr biscuiți, 60 gr unt.

Ingrediente umplutură :300 gr brînză, 100 gr zahăr, 2 ouă, 2 linguri zahăr vanilat, 170 gr smîntînă, 2 linguri făină.

Ingrediente glazură : 50 gr ciocolată albă, 25 gr lapte, 25 gr unt.

Vom pregăti mai întîi tava pentru mini cheesecake-uri. Fiecare secțiune o vom tapeta cu coșulețe speciale. Vom topi untul. Vom da prin blender biscuiții, îi vom mărunți bine. Biscuiții fărîmițați îi vom pune într-un vas, iar deasupra vom turna untul topit. Vom amesteca. Vom  pune cîte ( 1,5 linguri) o lingură în fiecare coșuleț biscuiții fărîmițați.


Vom face umplutura. Într-un vas vom amesteca cu mixerul brînza cu zahărul, pînă va obține o cremă consistentă.

Adăugăm ouăle cîte unul. Amestecăm bine.


Adăugăm zahărul vanilat și făina.Amestecăm.

La sfărșit adăugăm smîntîna.

Punem cu o lingură umplutura, nu umplet coșul pînă la margini.

Dăm cheesecake-urile în cuptor pe 15- 20 min la 180C. După ce scoatem cheesecake-urile din cuptor ,le lăsăm să se răcească. Între timp pregătim glazura. Punem ciocolata într-un vas pe baie de aburi. Adăugăm untul și laptele. Amestecăm bine pînă nu obținem o glazură omogenă. La fel putem proceda și cu glazura de ciocolată neagră.

Cu ajutorul unei lingurițe turnăm glazura pe fiecare cheesecake. Decorăm cheesecake-urile la dorință. le punem la rece pe 30 min, după care le putem servi. 


Poftă bună.



Bunica recomandă


Frigărui
Frigărui

Frigărui de porc cu marinadă tradițională armenească

Citește
Pilaf de orez
Pilaf de orez

Pilaf Uzbec

Citește
Costițe la grătar
Costițe la grătar

Costițe la grătar cu sos dulce

Citește
Pește la grătar
Pește la grătar

Pește carp foarte suculent umplut la grătar

Citește
Rulica la grătar
Rulica la grătar

Rulica- picior de porc fiert în bere și copt la grătar

Citește