Aluat cacao: exact ca cel alb, numai că adăugăm 2 linguri de cacao trecută prin sită în făina cernută.
Amestecam cu mixerul toate ingredientele pînă obținem o crema densă.
Le prăjim pe tigaie fără ulei. Folosim 2 pahare identice ca mărime în care turnam aluatul pentru clătite. Cînd tigaia este fierbinte, luam paharele cu o mîna și turnam compizitia pe tigaie concomitent, iar cu cealaltă mînă rotim tigaia în așa fel, încît aluatul să se împrăștie uniform.Clătitele se coc pe o parte și pe alta doar citeva secunde.
Tăiem marginile clătitelor, dîndu-le forma unui pătrat. Bucațile de la margine mai apoi le punem în ruladă.
Le înșirăm pe masă pe toate în rînd și cu spatula întindem brânza uniform pe întreaga suprafață.
Rulăm clătitele și le punem în cuptor pentru 15- 20 minute, la 180 grade.
Poftă bună!!!