Pentru cremă:
Se amestecă zahărul cu ouăle. Se pune vasul pe baie de aburi. Se adaugă mierea și untul. Se amestecă încontinuu pînă ce se topește untul.
Se ia vasul de pe foc. Bicarbonatul de sodiu se amestecă cu făina. În compoziția de ouă se adaugă treptat făina și se amestecă aluatul cu o lingură. Cînd aluatul se începe a îngroșa, punem iarăși făina și modelăm coca de aluat cu mînile.Mai adăugăm făină, dacă aluatul se lipește de mâini.
Despărțim coca de aluat în 8 părți. Facem 8 biluțe.
Le întindem cu citorul pe masa presurată cu făină.
Încălzim tigaia, o presurăm puțin cu făină. Punem foaia modelată. În timp ce foaia se coace, o modelăm repede pe următoarea. Foaia se coace cîteva secunde, deaceea trebuie să avem grijă să nu se ardă. Facem forma turtei atît timp cît este fierbinte.
Crema: Topim ciocolata cu untul pe baie de aburi. Atît timp cît se va răci, batem frișca cu pudra de zahăr. Cînd frișca va avea compoziție densă, adăugăm treptat ciocolata de temperatura camerei și atent amesecăm cu telul. Crema este gata. Puteți face crema și din smîntînă cu un procent înalt de grăsime și zahăr pudră.
Ungem plăcile pentru tort. Între plăci punem vișine. Îl ornam după dorință. Îl punem în frigider pentru 8 ore.
Poftă bună.