Tort Napoletană

Tort Napoletană

 Napoletana

Ingrediente:


  1. 1 cutie lapte condensat fiert
  2. 200 gr unt
  3. 2 ( 1 pahar- 250 gr) pahare miez de nuci
  4. 1 set foi din vafe.



Mod de preparare: se bate untul de temperatura camerei cu laptele condestat. Se adaugă miezul de nuci bine, bine mărunțit.





Crema se aplică pe fiecare foaie. Se presează cu palma pînă ne asigurăm că sunt lipite una de alta. Se adună tortul. Marginile tortului se ung cu cremă.





Tortul se ornează la dorință sau se lasă foaia curată pentru al lua în mână.



 Simplu,dar foarte gustos si minim efort.


Poftă bună!!!


Bunica recomandă


Frigărui
Frigărui

Frigărui de porc cu marinadă tradițională armenească

Citește
Pilaf de orez
Pilaf de orez

Pilaf Uzbec

Citește
Costițe la grătar
Costițe la grătar

Costițe la grătar cu sos dulce

Citește
Pește la grătar
Pește la grătar

Pește carp foarte suculent umplut la grătar

Citește
Rulica la grătar
Rulica la grătar

Rulica- picior de porc fiert în bere și copt la grătar

Citește