Gogoașe rumene cu brînză

Gogoașe gu brînză

                                                                  Gogoașe cu brînză

Ingrediente: 400 gr brînză de vacă, 3 ouă, 1 plic zahăr vanilat, 1 plic praf de copt, 4 linguri de zahăr, făină cît cuprinde ( 12-14 linguri cu vîrf ).

Într-un vas mestecăm toate ingredientele. La urmă adăugăm treptat făina. Aluatul ar trebui puțin să se lipească de mîni.


Într-o farfurie vom pregăti din timp puțin ulei sau apă în care vom înmuia mînile, atunci cînd vom modela gogoașele. Gogoașele se vor rumeni în ceaunel în ulei din abundență la foc mic.Avem grijă să rotim gogoașele cu o lingură în timp ce se vor prăji. 

După ce vor fi gata, vom pune gogoașele într-o farurie în care vom așterne un șervete de hîrtie. Se vor pudra cu zahăr pudră.