Oladii din dovlecel

Oladii din dovlecel

                                                            Oladii din dovlecel

Ingrediente: 1 dovlecel mijlociu,1 pahar de 250 gr.făină, ... 3 ouă, sare după gust.

Se dă dovlecelul prin răzătoare ,sucul nu se scurge. Se pune dovlecelul într-un vas. Se adaugă ouăle, sarea și făina. Se amestecă bine compoziția.


 Se ia cu o lingură compoziția și se pune pe tigaia încinsă cu ulei. Oladiile se prăjesc la foc mic, după care se pun pe un șervete de hîrtie. 

Se servesc cu smîntînă. Poftă bună.



Bunica recomandă


Frigărui
Frigărui

Frigărui de porc cu marinadă tradițională armenească

Citește
Pilaf de orez
Pilaf de orez

Pilaf Uzbec

Citește
Costițe la grătar
Costițe la grătar

Costițe la grătar cu sos dulce

Citește
Pește la grătar
Pește la grătar

Pește carp foarte suculent umplut la grătar

Citește
Rulica la grătar
Rulica la grătar

Rulica- picior de porc fiert în bere și copt la grătar

Citește