Salată cu morcov în stil coreean

Salată cu morcov în stil coreean

                                                 Salată cu morcov în stil coreean

Este o salată pe care am descoperit-o recent. Am făcut-o pentru prima oară și nu știam dacă o să le placă oaspeților și celor dragi. Am fost placut surprinsă cînd salata cu morcov în stil coreean în cîteva minute nu mai era pe masă cu bucate. Combinația de morcov, porumb și piept de pui este foarte reușită. Chiar dacă vă surprinde faptul că conține și maioneză, totuși nu o mîncăm atît de des. O putem face doar de sărbători și ne putem alinta papilele gustative din cînd în cînd. În continuate urmăriți ingredientele și pașii pe care i-am urmat.

Ingrediente: 300 gr piept de pui, 200 gr porumb, 150 gr cașcaval, 200 gr morcov în stil coreean, 200 gr maioneză, verdeață la dorință.

Pregătim ingredientele. Pieptul de pui îl fierbem și îl feliem cu mâinile. Cașcavalul îl trecem prin răzătoare. Eu l-am trecut prin răzătoare pentru morcov în stil coreean. Puteți vedea rețetă de morcov în stil coreean pe blogul nostru.

Amestecăm ingredientele împreună cu maioneza. Sare nu adăugăm. Putem adăuga verdeață la dorință.


Poftă bună.


Bunica recomandă