Salată Sățioasă

Salată Sățioasă

                                                                Salată Sățioasă

 Vă prezint o salată sățioasă care nu are nevoie de vreo garnitură,deoarece conține produse cu satioase . Este o salata chiar nutritiva,ingredientul de bază fiind brânza proaspătă de vaci. Nutrienții găsiți în brânza de vaci  includ energie, carbohidrați, grăsimi, proteine și vitamină A D. Acest produs benefic întărește oasele, menține nivelul de zahăr în sînge, îmbunătățește digestia și și împiedică accidentele cerebrale. Alte  ingrediente sunt usturoiul și ceapa, ce sunt considerate de către mulţi ca fiind un antibiotic natural ce ajută organismul să lupte împotriva stafilococilor, are efect asupra tusei, acţionează ca un emolient, sedativ, digestiv, calmant. 

Știind cîte beneficii are această salată , nu am ezitat să o prepar, deoarece pe lîngă faptul că este sănătoasă, este și foarte rapidă. Se prepară în doar cîteva minute și nu necesită prelucrarea termică a produselor. În continuare urmăriți ingredientele și modul de preparare.

Ingrediente: 500 gr brânză de vaci, 200 gr castraveți, 200 gr porumb, 300 gr salam Doktorskii, 250 gr smântînă ( sau maioneză), 3-4 căței de usturoi, codițe de ceapă, sare și piper după gust.

Pregătim ingredientele. Vom tăia cubulețe mici doar castraveții și salamul ( salamul îl putem înlocui cu pieptul ce pui). Usturoiul îl vom strivi. Codițele de ceapă le mărunțim.Amestecăm ingredientele ( salamul, brânza, porumbul, usturoiul strivit, castraveții, ceapa). Adăugăm smîntîna sau maioneza. Punem sare și piper după gust. Amestecăm.

Salata Sățioasă este gata. Poftă bună.
Bunica recomandă


Urechiușe de porc în stil coreean
Urechiușe de porc în stil coreean

Se prepară rapid și se mănîncă la fel... O zacuscă delicioasă...

Citește
Tocăniță din dovlecei
Tocăniță din dovlecei

O mîncare minunată de vară...

Citește