Urechiușe de porc în stil coreean
Ingrediente: 2 urechi de porc, 1 morcov, 4 linguri ulei, 1 linguriță rasă de sare, 3 lingurițe de zahăr,2 linguri oțet ( 6%), coreandru boabe sau măcinat, piper după gust, 4 căței de usturoi, 1 frunză de dafin.
Pregătim urechile de porc. Le punem în apă pe cîteva ore, după care le curățăm și le spălăm.
Le punem la fiert timp de 1, 30 min împreună cu o ceapă, o frunză de dafin și sare după gust. După ce au fiert, le lăsăm să se răcească.
După ce urechiușele s-au răcit, le tăiem fîșii subțiri. Pregătim un morcov. Îl dăm prin răzătoare.
Punem într-un vas morcovul și urechiușile. Tot aici adăugăm usturoiul strivit și celelalte îngrediente. Amestecăm bine.
Se poate servi tot atunci sau peste cîteva ore. Poftă bună.